18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ın Belediye Meclis Üyemiz Mehmet DOĞAN ile birlikte 6. Antalya Uluslar Arası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen Yerel Yönetimler Sempozyumu’na katılmak üzere Antalya’ya gitmesi nedeni ile yerine vekalet eden Belediye Meclis Üyemiz Yüksel ŞENOCAK, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programına katıldı.

Çelenk koyma töreninin ardından İlçemizdeki bütün okulların düzenlemiş olduğu Alkim Konferans Salonundaki programa geçildi. Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümü ve Şehitleri Anma programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Ahmet-Zübeyde Turba Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Ufuk Değirmenci’nin yaptığı program Çanakkale Belgeselinin Gösterimi, ‘Çanakkale’de Bir Doktor ve Oğlu’ İsimli Anı, İlçemiz Okullarının Çanakkale Gezilerinden Kareler, Öğrenci Korosundan Türküler, Ödül Töreni, Tarih Öğretmenlerimizin Anlatımıyla ‘Seyit Onbaşı’, Çanakkale Şehitlerine Şiiri, ‘Çanakkale’de Bir Veda’ İsimli Tiyatro, Kapanışın ardın program sona erdi.