8 Mart Dünya Kadınlar Günü

“Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İlçemizde Belediye meclis üyemiz ve belediye personelimiz tarafından her eve karanfil dağıtılarak kutlandı.

“Her daim yanımızda annemiz, kardeşimiz ve hayat arkadaşımız olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor; şiddetin olmadığı eşitlik, özgürlük ve mutlulukla dolu bir yaşam diliyorum.”

İsmail TAYLAN

“Kadınlarını geride bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur…”