Afyon Kocatepe Üniversitesi Mezuniyet Töreni

30 Mayıs 2014 tarihinde Ahmet Necdet Sezer kampüsü  Atatürk Kongre merkezinde gerçekleştirilen Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) “2013 – 2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni”ne Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan da katıldı.

Mezuniyet törenine, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İkmal Komutanı Tuğ. G. İsmet Gökhan Gülmez, Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Mahmut Karcı, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, AKÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Solak, AKÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Şahabettin Yiğitbaşı,Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Salih El, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın,Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser,Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Evciler Belediye Başkanı Saim Özer,İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ile AKÜ Rektör Yardımcılarının yanı sıra il protokol üyeleri, AKÜ öğretim görevlileri ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde açılış konuşmalarını AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Engin Akkaya, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu yaptı.

Açılış konuşmalarının yapılması ve diplomaların verilmesinin ardından dereceyle mezun olan öğrenciler sahnede yerlerini aldılar. Dereceye giren mezun öğrencilere protokol üyeleri tarafından belgeleriyle birlikte ödülleri verildi. Tören,öğrencilerin geleneksel kep atma töreni ve düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.