ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEZUNİYETİ VE İFTAR YEMEĞİ

2016-2017 Eğitim- Öğretim yılını tamamlanmasıyla 19 öğrenci mezun eden Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Ramazan münasebeti nedeniyle iftar saatinde gerçekleştirilen programa; Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenci Velileri ve mezun olan öğrencilerimiz katıldı.
Program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. AİHL öğrencilerinden Meryem HACIFAZLIOĞLU’nun Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından okul müdürü Osman DEMİR konuşmasını yaptı. Okul aile birliği başkanı Mustafa GÖKDEMİR’in konuşmasının ardından okul birincisi Buket ŞENTÜRK mezun öğrenciler adına konuşmasını gerçekleştirdi. Başkanımız İsmail TAYLAN okul birincisini tebrik ederek plaket takdim etti. Bayrak ve Kuran-ı Kerim devir teslimi yapıldı. Okul birincisi yaş kütüğüne mezuniyet levhasını çakarak öğrenci ve ailelerinin alkışlarını aldı. İlahi dinletisinin ardından iftar yemeğine geçildi. Mezuniyet töreni iftar yemeği sonrasında mezuniyet belgelerinin takdimi ve kep atılmasıyla sona erdi. Başkanımız; mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederek üniversite ve iş hayatlarında başarılar diledi.