ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEZUNİYETİNDE İFTAR YEMEĞİ İKRAM ETTİK

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılını tamamlanmasıyla 12 öğrenci mezun eden Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Belediye Düğün Salonumuzda düzenlenen mezuniyet töreninde belediyemizce iftar yemeği ikram edildi. Ramazan münasebeti nedeniyle iftar saatinde gerçekleştirilen programa; Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri, İlçe Müftüsü, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenci Velileri ve mezun olan öğrencilerimiz katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. AİHL okul müdürü Osman DEMİR konuşmasını yaptı. Okul aile birliği başkanı Mustafa GÖKDEMİR’in konuşmasının ardından okul birincisi Ahmet HORSUNLU mezun öğrenciler adına konuşmasını gerçekleştirdi. AİHL 11. Sınıf öğrencilerinden Hakkı ARIKAN Kuran-ı Kerim Tilaveti verdi. AİHL öğrencilerinden Seher İNAN, Yaşar KAYIHAN ve Emre ÇEKİÇ ilahilerini söyledi. Ardından iftar yemeğine geçildi. İftar yemeği sonrasında Bayrak ve Kuran-ı Kerim devir teslimi yapıldı. Okul birincisi yaş kütüğüne mezuniyet levhasını çakarak öğrenci ve ailelerinin alkışlarını aldı.Başkanımız İsmail TAYLAN okul birincisini tebrik ederek plaket takdim etti. Okul Müdürü Osman DEMİR iftar ve mezuniyet programını düzenleyen Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Mezuniyet töreni iftar yemeği sonrasında mezuniyet belgelerinin takdimi ve kep atılmasıyla sona erdi. Başkanımız; mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederek üniversite ve iş hayatlarında başarılar diledi.