ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZDEN YILSONU SERGİLERİ

Şerife Memiş Uçar Anaokulu ve Alkim Anaokulu öğrencileri tarafından yıl boyunca yapmış oldukları etkinler çerçevesinde yapılan el sanatları ve resimler sergilendi.

Her iki okulun düzenlemiş olduğu sergileri ziyaret eden Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, çocuklarımızın minik elleriyle büyük uğraşlar sonunda yapmış olduğu el sanatı ve resimleri tek tek inceledi.

Sergileri ziyaretinde ilçe Milli Eğitim Müdürü ve okullarda görevli öğretmenlerimizde Belediye Başkanımıza eşlik etti.

Belediye Başkanımız öğretmenlerimiz için; “Geleceğimiz olan çocuklarımıza yıl boyunca böyle güzel etkinlikler yaptıran, dolayısıyla geleceğimize katkı sağlayan değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederim,” diyerek ziyaretlerini sona erdirdi.