ANNELER GÜNÜNDE ANKARA GEZİSİ

11-13 Mayıs tarihleri arasında ilçemiz YüreğilKoralkim İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencilerine ve annelerine yönelik Ankara gezisi düzenlendi. YüreğilKoralkim İlköğretim Okul Müdürü Sedat KIRGÖZ ve öğretmen Emine ADIGÜZEL önderliğinde yapılan ve belediyemiz tarafından ulaşım ve konaklama giderlerinin karşılandığı gezide Anıtkabir, Atatürk Orman Çiftliği, Çankaya Köşkü, Maden Tetkik Arama, Kurtuluş Savaşı Müzesi(I.TBMM Binası), Cumhuriyet Müzesi (II.TBMM Binası) ve Rahmi Koç Müzesi gezildikten sonra Ankara Kalesine çıkan öğrencilerimiz keyifli zaman geçirdi.

YüreğilKoralkim öğrencileri, öğretmenleri ve veliler böyle güzel bir organizasyonu bizlerle buluşturduğu için Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ‘a çok teşekkür edip, ziyarette bulundular