Başkanımız İç Anadolu Belediyeler Birliği Yönetiminde

27 Nisan - 30 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılan İ.B.B. 52.Olağan Meclis Toplantısı’nda Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN İ.B.B. ‘nin encümen üyeliğine aday oldu ve yapılan seçim sonucunda oy birliği ile encümen üyesi seçildi. Böylece Belediyemiz tarihinde ilk olarak bir Belediye Başkanımız birlik yönetimine seçilmiş oldu. Belediye Başkanımız, “Aldığımız bu yeni görev ile birliğin çalışmalarına katkı sağlamanın yanında ilçemize birliklerden destek alma konusunda da kolaylık sağlayacaktır.” dedi.

İ.B.B. yeni yönetimi şu şekilde oluştu:

Birlik Başkanı: Fethi YAŞAR (Ankara/Yenimahalle Belediye Başkanı)
Birinci Başkan Vekili: Ömer Faruk EROĞLU (Kayseri/Sarız Belediye Başkanı)
İkinci Başkan Vekili: Hamdi ERDAL (Yozgat/Boğazlıyan Belediye Başkanı)
Encümen Üyeleri: Kazım KURT (Eskişehir/Odunpazarı Belediye Başkanı)
Encümen Üyeleri: İsmail TAYLAN (Afyonkarahisar/Dazkırı Belediye Başkanı)
Encümen Üyeleri: Cihan YÜKSEL (Aksaray/Taşpınar Belediye Başkanı)
Encümen Üyeleri :Orhan ATEŞ (Çorum/Oğuzlar Belediye Başkanı)
Plan Bütçe Komisyon Üyeleri: Mustafa AYDIN(Zonguldak/Ereğli/Kandilli Belediye Başkanı)
Plan Bütçe Komisyon Üyeleri: Turan KOÇ (Yozgat/Boğazlıyan/Uzunlu Belediye Başkanı) Plan Bütçe Komisyon Üyeleri: Nevzat GÖKSU (Sivas/Gemerek/Sızır Belediye Başkanı) Plan Bütçe Komisyon Üyeleri: Hayati AKBULUT (Sivas/Altınyayla/Deliilyas Belediye Başkanı)
Plan Bütçe Komisyon Üyeleri: İshak GÜNDOĞAN (Eskişehir/Mahmudiye Belediye Başkanı)