BAŞKANIMIZ İL KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

2017 Yılının dördüncü dönem il koordinasyon kurulu toplantısı Afyonkarahisar Valilik binasında gerçekleşti. Toplantıya katılan başkanımız yapılan projelerimiz hakkında bilgi aldı.

2015 yılı Aralık ayında Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği ilçemiz karayolunda yapılan peyzaj çalışmasının sorunları hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız sorunun en kısa sürede giderilmesi sözünü aldı.

Toplantıda ilçemiz alt yapı çalışmalarından olan içme suyu hattının yenilenmesi ve atık su arıtma tesisi yapılması ile ilgilide konuşan Belediye Başkanımız İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Murat KARAÇAM’dan bilgi alarak, Belediye Başkanımıza iki projenin de ihale aşamasında olduğunu ve en kısa sürede yapımına başlanacağı müjdesini verdi.