BAŞKANIMIZDAN KUTLAMA ZİYARETİ

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN İlçe Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN “Camilerimiz, ibadet ettiğimiz, manevi huzura kavuştuğumuz, birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik ve yardımlaşma gibi duyguları en yoğun şekilde yaşadığımız kutsal mabetlerimizdir. Din görevlilerimiz, dinimizin en doğru şekilde yaşanması ve gelecek nesillere aktarılması gibi önemli görevler üstlenmiştir, Bu duygu ve düşüncelerle, tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyor, cami yapımında emeği bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, din görevlilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.