BELEDİYE BAŞKANIMIZ 2018 YILININ İLK İL KOORDİNASYON TOPLANTISINDA İLÇEMİZDEKİ PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

İlimizdeki devam etmekte olan yatırımların koordineli bir şekilde sürdürülebilmesi için kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla düzenlenen 2018 Yılının Birinci Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Mustafa TUTULMAZ’ın başkanlığında yapıldı.

Valilik B Blok toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mustafa TUTULMAZ’ın yanı sıra İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Yatırımcı Kuruluşların Bölge ve İl Müdürleri ile STK Temsilcileri katıldı.

Toplantıda belediyemiz projelerinden olan Güneş Enerji Santralleri kurulumu, içme suyu şebeke hattı, depoların yenilenmesi, otomasyon sisteminin kurulması ve atık su arıtma tesisi yapılması ile ilgili İller Bankası Bölge Müdürümüz Murat KARAÇAM’a projelerin yapımına başlanma süresi hakkında soru soran Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN konu ile ilgili detaylı bilgi almak üzere 23.01.2018 tarihinde Eskişehir Bölge Müdürlüğünde görüşmek üzere mutabık kaldı.