BELEDİYE BAŞKANIMIZ İSMAİL TAYLAN ALMAN KANALI KANAL AVRUPA EKRANLARINDA

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Almanya’da tek Türk kanalı olarak yayın yapan Kanal Avrupa ekranlarında 16 Kasım Pazartesi günü saat 21:00 ve kaçıranlar için 17 Kasım Salı günü saat 14:00 ‘da yayınlanacak olan Temiz Eller Haber programında ilçemiz Dazkırı ’yı tanıtacak.

Kanal Avrupa Temiz Eller Haber programına katılan Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Haber Müdürü ve Yönetmeni Ahmet TÜPCEL ‘in sorularını yanıtladı. Çamlık parkında gerçekleştirilen programda Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Mart 2014 Yerel Seçimlerinde görevine geldikten sonra şimdiye kadar yapmış olduğu projelerin yanı sıra yapacağı projeler ile ilçemizin kültür, eğitim, sosyal, sanayi ve ticari bilgileri hakkında detaylı bilgiler verdi.

İlçemizin tanıtımına katkı sağlayacak böylesine güzel ve önemli bir programı izlemeleri için Dazkırı Halkımızı ve tüm Dazkırı Sevdalılarını 16 Kasım Pazartesi günü saat 21:00 ve kaçıranlar için 17 Kasım Salı günü saat 14:00 ‘da yayınlanacak Kanal Avrupa ekranlarına bekliyoruz.

Kanal Avrupa Frekans Bilgileri:
TURKSAT 4A Uydusu [ 42,0° ]
Frekans: 12729 | Sembol: 27500 | Fec: 2/3 | Yatay ( Horizontal )

http://www.kanalavrupa.tv/live/ internet adresinden canlı yayın izleyebilirsiniz.