Belediye Hizmet Binamıza Çok Amaçlı Salon

Belediye Hizmet Binamıza meclis toplantısı, nikah töreni ve eğitimlerde kullanılmak üzere çok amaçlı salon yapıldı.

Salonumuz 05.04.2016 tarihinde saat 14.00 te Nisan ayı ilk meclis toplantısında kullanıma açıldı.

Nisan ayı meclis toplantısına CHP Dazkırı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de halk katılımı sağlayarak meclis toplantısında bulundular.

Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 22’nci maddesindeki “ … Başkan, Nisan ayı meclis toplantısında denetim raporunu okutmak suretiyle meclise bilgi verir.” Hükmü uyarınca Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN faaliyet raporunu okuduğu esnada Meclis Üyesi I. Başkan Vekili Naciye İPEK başkanlığı devralmıştır. Raporun okunmasının ardından rapor üzerine görüşmeler yapılıp oy birliğiyle kabul edildi.

Geriye kalan gündem maddeleri üzerinde de görüşmeler yapılıp belediye meclis üyelerimizin oy birliği ile kabul edildi.