Belediyemiz ile Türk Yerel Hizmet-Sen Afyonkarahisar Şubesi arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

Sözleşme Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ile Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa YORULMAZ, Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet DEMİR ve Türk Yerel Hizmet-Sen belediye temsilcimiz Fatih YILDIZ arasında imzalandı.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN imkânlarımız doğrultusunda çalışan memur personelimizin bütçesine katkıda bulunmaya çalıştık. Personelimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa YORULMAZ ve Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet DEMİR, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’a personeline vermiş olduğu değerden dolayı teşekkür ederek üyelerine ve çalışanlarına hayırlı olsun dediler.