Belediyemizden Cumhuriyet İlkokulu ve Anaokuluna Örnek Proje

2015-2016 Eğitim öğretim yılında Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ‘ın eğitim ve öğretime verdiği destekler örnek bir projeyle devam ediyor. Bu örnek proje kapsamında ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu ve Anaokulu öğrencileri okula ayakkabılarını ayakkabılığa çıkararak giriyor, böylece okulda daha temiz ve hijyen bir ortam sağlanmış oluyor. Başkanımız İsmail TAYLAN eğitime verdiği önemi belirterek bu desteğin devamının geleceğini de belirtmiştir.

İlçe Kaymakamı M. Beşir NURSAÇAN,Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Belediye Meclis Üyesi Levent DİKER, Zabıta Amiri Hasan ŞENBUCAK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KÜÇÜK Cumhuriyet İlkokulu ve Anaokulunu ziyaret ettiler. Yapılan yenilikleri inceleyip öğrencilerle sohbet ettiler.

Düzenlemeler ve yenilikler kapsamında;
Belediyemiz tarafından İlçemiz Cumhuriyet  İlkokul ve Anaokuluna ; oyun alanı için oyuncaklar ve dolap, sınıf zeminine laminat parke ve halı döşemesi, ayakkabı dolabı, tuvalet yenilemesi, okul bahçesine taş döşemesi ve yeşil alan yapılmıştır. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce de sınıflardaki bütün sıralar yenilenmiştir.