BESLER RESTAURANT HİZMETE GİRDİ

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Meclis üyelerimiz ile beraber ilçemizde yeni hizmet verecek olan Besler Restaurant’ın açılışına katıldı. Mevlidli yemek ikramının ardından Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN açılış kurdelasını kesti.

Belediye Başkanımız konuşmasında; “Biz Dazkırı Belediyesi olarak 5 yıla yakın süredir hizmet etmeye, projeler gerçekleştirmeye ve ilçemizi geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Bununla beraber ilçemize yatırım yapan sanayici ve esnafımıza da her zaman destek oluyoruz. Bu günde açılışını yaptığımız Besler Restaurant’ın ilçemize en güzel şekilde hizmet vereceğinden hiç şüphem yok.Besler Restaurant’ın İlhan BESLER abimiz ve ailesi ile ilçemize hayırlı olmasını, Besler ailesine bereketli bol kazançlar getirmesini diliyorum.”dedi.