BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN yılın son mesai gününün bitiminde belediye emekçileri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanımız; “Biz kocaman bir aileyiz hep birlikte ilçemizi daha güzel ve daha gelişmiş bir ilçe yapmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı yeni yılda da devam ettireceğiz. Elimden geldiğince bütün emekçilerimizin haklarını korumaya ve daha iyi imkanlar sağlamaya gayret gösteriyorum. Sizlerde benim bu gayretlerimi görüyor ve elinizden geleni yapıyorsunuz. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, 2018 yılının hepimize sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyorum.” Diye konuştu. Belediye Başkanımız bütün belediye emekçilerinin yeni yılını tek tek kutlayarak yeni yıl hediyelerini takdim etti.