BÖLGEMİZİN EN BÜYÜK YAŞAM ALANI AÇILIYOR

27 Temmuz 2018 saat:16.00 da Belediyemiz önünden Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı eşliğinde bölgemizin en büyük yaşam alanı olan Adalet Parkımıza Kortej yürüyüşü yapılıp, saat:17.00 de Adalet Parkımız ile birlikte Halı, Kilim ve Haşhaş Festivalimizin açılışı gerçekleştirilecektir.

Yıllarca kaderine terk edilen, konut alanında bulunan içindeki 25 parselden 1 tanesinin satıldığı alanı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ilçemizde istihdamın artması ile birlikte konutların ve ilçemiz nüfusunun da artması yaşam alanlarına olan ihtiyacı da arttıracaktır, düşüncesi ile Belediye Meclisimize bu alanın yeşil alana dönüştürülmesi önerisini sunmuş Belediye Meclisimizin kabulü ile öncelikle satılan parselin bedelini ödeyerek kamulaştırılması gerçekleşmiştir.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN'ın girişimleri sonucunda İç Anadolu Belediyeler Birliği, Yenimahalle Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Belediyemizce yapılan Adalet Parkımızın %75'i  hibe olarak yapılmıştır.