Danışma Toplantısı

Dazkırı Belediyesi ilklere devam ediyor İlk defa düzenlenen Dazkırı Belediyesi ve Muhtarlar arası Danışma toplantısının 1.si bugün belediye düğün salonunda yapıldı. Başkan ve meclis üyelerinin yanı sıra tüm mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı danışma toplantısında birlik ve beraberlik içinde organize bir şekilde çalışılmasının ilçemize ve köylerimize fayda sağlayacağı, ayrımcılık ve parçalanma olursa bunun hem bize hem halkımıza zarar vereceği belirtildi. Muhtarların daha iyi hizmet verebilmeleri ve halkın sorunlarını daha ivedi bir şekilde çözebilmeleri için mahalle ve köy muhtarlarımıza bir yer tahsis edilerek oraya bir personel de görevlendirilerek işlerin aksatılmadan yapılması sağlanacağını belirten Başkan TAYLAN; ayrıyeten “Dazkırı’da neler yapılacağını birinci ağızdan öğrenmek için müsait olduğunuz zamanlarda meclis toplantılarımıza buyurun gelin. Böylece Dazkırı’da yapılacak olanlardan sizlerin de haberi olur ve bu sayede dedikodulara mahal vermeyiz. “ diyerek muhtarlarımızı meclis toplantılarına katılmaya davet etti. Ayrıca bazı yol eksikliklerinin, yapılacak olan altyapı, kanalizasyon, su ve doğalgaz çalışmaları sonrasında daha düzenli bir şekilde giderileceğini belirten Başkanımız, konuşma sonrasında muhtarların sorunlarını dinledi ve ardından her mahalle ve köyü tek tek ziyaret edip tüm sorunları yerinde inceleyerek muhtarlarımızla daha iyi çözümler üretebileceğimizi belirtip, eksiksiz katılımlarından dolayı tüm mahalle ve köy muhtarlara teşekkür etti.