Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan Dazkırı Belediyespor Antrenmanında

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan Afyonkarahisar Süper Amatör Lig çalışmalarına başlayan Dazkırı Belediyespor oyuncularının Dazkırı Stadyumunun bakım çalışmaları nedeniyle Dazkırı Belediye Halı sahasında gerçekleştirdikleri antrenman çalışmalarını ziyaret ederek Dazkırı Belediyespor Kulübü Başkanı Ali İhsan Bayık, Başkan Yardımcısı Vedat Uysal ve Teknik Direktör Fatih Bozbaş’dan bilgi aldı. Başkan Taylan yeni transfer oyuncularla ve bu sezon Dazkırı Belediyespor’u çalıştıracak olan Fatih Bozbaş’ın da görüşlerini alarak takımın durumunu yakından takip edeceğini belirtti. Takıma her türlü desteği vereceğini ifade etti. Dazkırı Belediyespor oyuncularıyla fotoğraf çektiren Belediye Başkanı İsmail Taylan teknik heyete ve futbolculara Afyonkarahisar Süper Amatör liginde başarılar diledi.

Dazkırı Belediyespor antrenmanını izledikten sonra Dazkırı Stadyum bakım çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı İsmail Taylan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dazkırı Belediyespor’a Transfer Olan Oyuncular Gökhan Eratan (Isparta Merkez Gençlik), Cabir Celil Bozkurt (Isparta Merkez Gençlik), Mehmet Can Topcu (Dinar Belediye Spor), Ceyhun Cengiz (Isparta Merkez Gençlik), Muhittin Altındöken ( Isparta Merkez Gençlik), Uğur Mustak (Denizli Kale Spor), Umut Demir (Nazilli Sanayi Spor), Mert Peker (Sarıgöl Gençler Birliği Spor), Mesut Çelik Isparta Gönen Spor.