Dazkırı Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Dazkırı Doğan Petrol Mangalcım Restoranda verilen iftar yemeğine, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, birim müdürleri, meclis üyeleri, belediyenin memur ve işçilerinden oluşan personelin tamamı aileleri ile birlikte katıldı. Başkan İsmail Taylan restoran girişinde personeli ve ailelerini karşılayarak tek tek “Hoş geldiniz” dedi.

Yemeklerin yenilmesiyle Belediye Meclis Üyesi Raşit Özen tarafından yemek duası yapıldı. Yemek duasından sonra duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Taylan “ On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı aydır. Bizde değerli personelimiz ve aileleriyle burada iftar yemeğinde bir arada olmaktan son derece mutluluk duyuyorum.” Dedi. Ve ilerleyen yıllarda devamlılığının gelmesini temenni ederek sözlerine son verdi.