Dazkırı MYO 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Kokteyli

Afyon Kocatepe Üniversitesi Dazkırı Meslek Yüksek Okulu 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılı açılışı 10 EYLÜL 2015 tarihinde, Meslek Yüksek okulu bahçesinde Yüksek okul Müdürü Doç. Dr. Harun CANSIZ, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Belediye Meclis Üyesi Mehmet DOĞAN, Yüksek okul Akademik - İdari personelleri ve Yüksek okulumuzda bu yıl eğitim görecek 1. sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla tanışma kokteyli düzenlendi.

Programın devamında Yüksek okul Müdürü Doç. Dr. Harun CANSIZ’ın açılış konuşmasıyla tanışma faslına geçildi. İlçemizden ve Başkanımızdan çok memnun olduğunu, Dazkırı MYO’nun Afyon Kocatepe Üniversitesinin en güzel okullarından biri olduğunu belirten Müdür CANSIZ “Okulun bulunduğu binanın belediyeye ait olmasından, gerekli yardımları esirgememesinden dolayı ve bugün bizleri kırmayıp kokteylimize katıldığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca bu sene yeni açılan Yapı Denetim bölümüyle okulumuza ve ilçemize daha fazla öğrenci katılacağını ilerleyen zamanlarda yeni bölümlerin de açılacağının ve bu şekilde Dazkırı MYO’nun daha da büyüyeceğini ifade etti.

Müdür CANSIZ’ın konuşmasının ardından Başkan TAYLAN tüm öğrencilere hoşgeldiniz diyerek hepsiyle tek tek tanıştı. Öğrencilerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan TAYLAN öğrencilerin sıkıntılarını dinleyerek, Belediye olarak elimizden gelen yardımı esirgemeyeceğimizi ve bir sıkıntı yaşandığında çekinmeden belediyeye müracaat edebileceklerini dile getirdi.