DENİZLİ TARIM FUARI

Belediyemizce ilçemizdeki kurumların yapması gereken fakat ilgili kurumların imkansızlıklar nedeni ile yapamadığı proje ve faaliyetlere destek olmaya veya tamamıyla yapmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda ilçemizde tarımla uğraşan hemşehrilerimizi ilgili kurumun imkansızlıkları veya duyarsızlığı nedeni ile Denizli’de her yıl düzenlenen Ege Tarım Fuarına götüremediği için, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da belediyemizce araç kaldırılacaktır. Araçlar 27 Şubat 2020 Perşembe günü saat 09:00’da belediyemiz önünden hareket edecektir. Fuara gitmek isteyen hemşehrilerimizin 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar isimlerini belediyemiz giriş katındaki halk masasına yazdırmaları gerekmektedir. Kıymetli hemşehrilerimize saygıyla duyurulur...