Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı

Nisan ayı Meclis Toplantısı’nda alınan kararla Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği (Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği)’ne üye olunması kararlaştırıldı.

Merkezi Edremit’te bulunan Birliğin Olağan Meclis Toplantısı, 30 Nisan 2016 Cumartesi günü Ayvalık’ta yapıldı. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN İç Anadolu Belediyeler Birliği 52.Olağan Meclis Toplantısı’nda olması nedeni ile yerine Başkan Vekilimiz Naciye İPEK katıldı. Gerçekleşen toplantıda Birliğin adı Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği iken Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği olarak değiştirildi.

Aldığımız meclis kararı uyarınca Birliğe üyelik başvurumuzun oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Başkan Vekilimiz Naciye İPEK ilçemizi tanıtıp ilçemiz hakkında bilgi verdi ve Birliğe katılmanın ilçemiz için faydalı olacağını, diğer üye belediyeler ile bilgi alışverişinin sağlanacağını, birliğin de misyonunu yansıtan çevrenin korunması-çevre sağlığı için çalışmalar yapılacağını ve çevreye duyarlı, demokratik, katılımcı, saydam, hizmetlerde verimlilik ve kaliteyi amaçlayan bir belediyecilik anlayışının yaygınlaştırılacağını belirtti.

Oldukça verimli geçen toplantının sonunda belediyemize Üyelik Beratı ve plaket takdim edildi.