ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

19.02.2017 günü Belediye Düğün Salonumuzda gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet TURAL, Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Kooperatif Başkanları, Kooperatif Ortakları ve Dazkırılı Esnaflarımız katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanımız öncelikle genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu süreçte esnaflarımızın da zorlandığı ama bizim ilçemizin esnaflarının iyi niyetli bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Başkanımız, yeni seçilen yönetimin kendilerine ve Dazkırılı Esnaflarımıza hayırlı olmasını diledi.