GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI YETİŞİYOR

Dazkırı Alkim Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Aysun KARAÇAY koordinatörlüğünde tüm öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. Bilim Fuarına Dazkırı Kaymakamımız Gökay İÇEN, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçemizde bulunan kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Bilim Fuarı faaliyeti kapsamında 6 adet Fen Bilimleri; 2’şer adet Dil ve Anlatım, Bilgisayar ve Bilişim; 1’er adet Matematik, Tarih, Teknolojik Tasarım projeleri hazırlanmış olup, gelen misafirlere Alkim Ortaokul öğrencileri tarafından sunum yapıldı. Sunum sırasında Müzik Öğretmeni Zeynep GÜNAYDIN eşliğinde piyano dinletisi gerçekleştirildi. Bilim fuarı bitiminde Okul Müdürü Selçuk ÖZKAN’ı tebrik ederek ziyaretçiler ayrıldı.