GERİ DÖNÜŞ BAŞLADI

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN 2014 yerel yönetim seçimleri öncesi seçilmesi durumunda seçim sonrası projelerini ve yapacağı işleri seçim beyannamesinde belirtmişti. Bunlardan bir tanesi de “İlçemizde daha önce bulunan fakat çeşitli nedenlerle kapatılan kamu kuruluşlarını (Bankalar gibi) sağlayacağımız nüfus artışı ve belediye desteği ile ilçemize geri kazandırmaktı.” İlçemizin gelişmesine kayıtsız kalmayan Halk Bankası Genel Müdürlüğü de 16.05.2018 tarihinde ilçemize personel görevlendirerek keşifte bulunmuştu. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN görevli personeli ağırlamış ve ilçemizi gezdirmişti. Belediye Başkanımızın gelen personellere verdiği bilgiler ışığında olumlu rapor bildirilmesi üzerine 17.09.2018 tarihinde hizmete başlayan Halk Bankasını ziyaret eden Belediye Başkanımız çalışmaya başlayan personeller ile sohbet ederek Halk Bankasının ilçemize hayırlı olmasını diledi.