İlçe Halk Kütüphanesi Modern Görünüme Kavuştu

2002 yılında Alkim Kimya A.Ş. Onursal Başkanı Cihat KORA tarafından yaptırılan; Belediyemiz katkılarıyla, ilçe Kaymakamlığımız tarafından yenilenen Cihat Kora İlçe Halk Kütüphanemiz bugün yapılan açılışla tekrar hizmete sunuldu.

Açılış programına Dazkırı Kaymakamı M.Beşir NURSAÇAN, Başmakçı Kaymakamı Abbas YEŞİLKUŞ, Evciler Kaymakamı Fatih SAYAR, Kızılören Kaymakamı Fethullah DUMAN, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili İhsan AKAR, İlçe Garnizon Komutanı Murat DİRİCAN, Başkanımız İsmail TAYLAN, Evciler Belediye Başkanı Saim ÖZER, Alkim Alkali Kimya A.Ş. Koordinatörü Nihat ERKAN, İl Kütüphane Müdürü Abdullah AYTEKİN, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Belediye Meclis Üyelerimiz, Okul Müdürleri, Vatandaşlar, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Dazkırı Çamlık Ortaokulu öğrencilerinden oluşan grup “Şemsiye” oyununu sergiledi.

Açılış konuşmasını İl Kültür Turizm Müdür Vekili İhsan AKAR yaptı. Dazkırı Kaymakamı M.Beşir NURSAÇAN “Dazkırı İlçe Halk Kütüphanesinin çağımıza uygun bir şekilde hizmet vermesi için Dazkırı Belediye Başkanlığımızca el ele vererek kütüphanemizi modern bir hale getirdik” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından kütüphane gezildi.