İLÇEMİZDE DOLU DOLU TİYATRO GÜNÜ

İlçemizde 21 Aralık Cuma günü 7’den 70’e herkes için farklı konuları içeren tiyatro oyunları sahnelendi. Ankara Orta Oyuncuları Tiyatro Ekibini ilçemize getirerek 09:00 – 13:00 saatleri arasında ilçemizde bulunan ilkokullar ve anaokullarına yönelik “Temiz Dişler Ülkesi” adlı tiyatro ile çocuklarımızı hem eğlendirdik hem de diş fırçalama alışkanlığını zevkli bir şekilde öğrenmelerini sağladık. Ayrıca tiyatro sonrasında çocuklarımıza birer sihirli diş fırçası dağıttık.

14:00- 17:30 saatleri arasında ise ilçemizde bulunan liseli öğrencilerimize “Ateşten Gömlek” adlı tiyatro sergilendi. Vatanımızın nasıl kurulduğu ve kurtarıldığını konu alan tiyatromuz ile gençlerimize ders verici bir şekilde keyifli zaman geçirmeleri sağlandı.

Saat 20:00 de ise halka açık ve ücretsiz olan“İnce Memed” adlı tiyatromuzu tiyatro sevenlerle buluşturduk. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ın belediyemiz ile ilgili işlerle görüşmelerde bulunmak için şehir dışında olmasından dolayı tiyatroya, İlçe Kaymakamımız Gökay İÇEN, Belediye Başkan Vekilimiz Levent DİKER, Cumhuriyet Savcımız Mehmet DOĞAN ve halkımızın katılımıyla İlçemizde keyifli bir akşam geçirildi.