İLÇEMİZDE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Alkim Konferans Salonunda 2017 – 2018 Eğitim-Öğretim yılı münasebetiyle İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrencilerin katılımıyla İlköğretim Haftası kutlandı.

Program akışı; Atatürk Anıtı önüne çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Alkim Konferans Salonuna Geçildi.

Alkim Konferans Salonunda kutlanan program; Saygı Duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ile başlamış olup, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KÜÇÜK günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK konuşmasını yaptı. Alkim İlkokulu öğrencilerinden Ezgi Damla GÖLCÜ “Okulum” adlı şiirini okudu, Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Rahil Ahsen ÖZ “İlköğretim Haftası” adlı şiirini okudu, Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Saliha ALTUNAY “Öğretmenime Mektup” adlı eseri seslendirdi.Alkim İlkokulu öğrencilerinden Leyla BESLER ve Yusuf AYDIN’ın özlü sözleri okuması, Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı slayt gösterisi izlendi, 4.Sınıf öğrencilerinin 1. Sınıf öğrencilerine “Okula Hoşgeldiniz” çiçeğini sunmasının ardından program sona erdi.