İLÇEMİZDE RESMİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Mustafa TUTULMAZ, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Veysel EROĞLU ve İbrahim YURDUNUSEVEN, İlçe Kaymakamımız Gökay İÇEN, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ve İl Protokolünün katılımı ile Kamu Kurum ve Kuruluşları, Esnaf Teşekkülleri, Basın Mensupları, Oda ve Sendikalar, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla 06 Haziran 2019 Perşembe günü saat 11.45 'te Dazkırı Belediye Düğün Salonunda bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Bayramlaşma programı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ın konuşmasıyla başlamış olup ardından Milletvekilimiz İbrahim YURDUNUSEVEN, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Mustafa TUTULMAZ, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı-Milletvekilimiz Veysel EROĞLU sırasıyla konuşmalarını yaptılar. Program protokolün vatandaşlarla tek tek bayramlaşmasıyla sona erdi.