İlçemizdeki Sergi Açılışları

İlçemiz Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yıl sonu sergisi ve Alkim Anaokulu tarafından yapılan yıl sonu sergilerin açılışı, İlçe Kaymakamımız M.Beşir NURSAÇAN, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Kurum Amirleri, Meclis Üyelerimiz ve halkımız katılımıyla bugün gerçekleştirildi.

Önümüzdeki 3 gün sürecek olan Halk Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı serginin açılışında açılan kurslarda başarılı olan kursiyerlere belgeleri takdim edildi. Halk Eğitim Merkezine yaptığı katkılardan dolayı Başkanımız İsmail TAYLAN’a el emeğiyle hazırlanan teşekkür mahiyetinde tablo hediye edildi.

Halk Eğitim Merkezinde serginin gezilmesi sonrası Alkim Anaokulundaki sergiye geçildi. Gelecek nesilin kurtarıcısı olacak çocuklarımızın bir sene boyunca kendi çabalarıyla yaptıkları etkinlikler sergide sunulurken gelen misafirler ikramlarla ağırlandılar.