KARAAĞAÇKUYUSU OKULLARINA EK BİNA

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ın okul ziyaretleri kapsamında Karaağaçkuyusu Köyümüzde bulunan okulları ziyaret etti. Okuldaki idareci ve öğretmenlerle görüşen Belediye Başkanımız Sınıfların aydınlanması için bulunan pencerelerin küçük olduğu, sınıf kapılarının değişmesi gerektiği, sınıfların içindeki zeminlerin kötü oluşu, okullara giriş merdivenlerinin kullanışsız oluşu,öğrencilerin beden eğitimi dersinde kullanmış oldukları potanın tamiri, okul bahçesindeki görünüşün giderilmesi için bölgesel olarak beton atımı ve dış cephe görünüşünün kötü olması nedeni ile oluşan bu sorunların giderilmesi için talimat verdi. Ayrıca her iki okulun öğretmenlerinin tenefüs aralarında, öğle arasında oturabileceği yerinde bulunmadığını tespit eden Belediye Başkanımız böyle bir yerinde yapılması için hemen talimat verdi.

Belediye personelimizin yoğun çalışması ve üstün gayretleri ile bütün bu sorunlar giderilirken Karaağaçkuyusu İlkokulu ve Ortaokuluna ikisinin de kullanabileceği ek bir binada yapılmış oldu.