KARDEŞ BELEDİYEMİZE MİSAFİR OLDUK

Geçtiğimiz haftalarda sahamızda ağırladığımız Bozkurt Belediye Spor’a misafir olduk. 22.01.2017 tarihinde gerçekleştirilen dostluk maçına Başkanımız İsmail TAYLAN, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen ÇELİK, Evciler Belediye Başkanı Saim ÖZER, Meclis Üyemiz Levent DİKER, Dazkırı Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman KARA ve Spor Kulübü yöneticileri ile Dazkırılı ve Bozkurtlu futbolseverler katıldı.

Başlangıç vuruşunu Başkanımız İsmail TAYLAN ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen ÇELİK’in yaptığı dostluk maçını 3-2 lik sonuçla Dazkırı Belediye Spor kazandı. Maç sonunda Başkanımız İsmail TAYLAN “Spor kardeşliktir, spor dostluktur; kazanmak, kaybetmek değil önemli olan dostluklarımızın pekişmesidir.” dedi.