KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİM

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN; "Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Koronavirüs salgını ile ilgili ilçemizde salgının yayılmasını önlemek amaçlı birçok tedbir almaktayız. Ülkemizde salgının görülmesi ile birlikte dezenfekte çalışmalarına ivedilikle başladık ve devam etmekteyiz.

İlçemizde Cumartesi günleri kurulan pazarımız ile ilgili tedbirleri ilk olarak 2 hafta önce almıştık. Bu hafta yarın kurulacak olan ilçemiz pazarı geçen hafta olduğu gibi Yeniyol Mahallesi Lütfi Sönmez Caddesinde Pazar esnafının aralarında 3 metre mesafe olacak şekilde gıda satan bütün pazarcı esnafımıza eldiven ve maske dağıtılıp kurdurulacaktır.

Kıymetli Hemşehirlerim, hepimizin sağlığı için ilçemiz hıfzıssıhha kurulu aşağıda maddeler halinde yazmış olduğumuz kararları almıştır. Şimdiye kadar bu zor günlerimizde hepiniz alınmış olan kararlara duyarlı davranarak riayet ettiniz bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada hepimizin sağlığı için kararlara uyacağınıza inanıyor Sağlıklı, güzel günler diliyorum".dedi.

-Pazar Giriş-Çıkış noktaları aşağıdaki fotoğrafta belirtiğimiz gibidir.

-Pazar yeri alanına içerdeki esnaf sayısının en fazla 2 katı vatandaş alınacaktır.

-Pazar yeri alanına içerisinden vatandaş çıktıktan sonra içeriye vatandaş alınacaktır.

-Pazar yeri alanına 65 yaş ve üstü veya kronik rahatsızlığa sahip vatandaşlar ile çocuklar alınmayacaktır.