KÖY ZİYARETLERİMİZ

İlçe Kaymakam Vekili Necdet UÇAR, Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Garnizon Komutanı J.Kd.Bçvş. Fedat KAZMA, İlçe Tarım Müdürü Mustafa CURA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat CEYLAN, Özel İdare Müdürü Yunus KORKMAZ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Soner MUTLU, İlçe Müftü Vekili Çapan Dede AKPINAR, İlçe Hastane Müdürü Selçuk KARAYEL ile köylerimizi ziyaret ve sorunlarını öğrenip giderme kapsamında bugün; Yukarı Yenice, Aşağı Yenice ve Yüreğil Köylerimizi ziyaret ettik. Köy halkımızın sorunlarını yerlerinde inceleyip çözüm yolları hakkında kararlar aldık. Aynı zamanda gittiğimiz köylerde Şehit yakınları ve Gazilerimizi ziyaret ettik. İlerleyen günlerde de devam edecek olan köy ziyaretlerimiz ile birlik ve beraberliğimizi daha iyi sağlayıp, köylerimize daha iyi hizmet vereceğiz.