KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

17 yıldır geleneksel olarak ilçemizde birlik beraberliği ve dostlukları pekiştirmek adına Dazkırı Kaymakamlığı ve Dazkırı Belediyesi olarak ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz, 09.04.2018 tarihinde başlamış olan 17. Geleneksel Halı Saha Turnuvamız 02.05.2018 tarihinde yapılan 3.lük ve final maçlarıyla tamamlanmıştır.

Günün ilk maçı Stüdyo Süngü ile Kızılören Apaçi takımlarının 3.lük müsabakası olurken, Kızılören Apaçi takımı Stüdyo Süngü takımının 3 kırmızı kart görmesi nedeniyle hükmen galip gelerek turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Turnuvanın finalinde karşı karşıya gelen Ziraat Odası ile Yüreğil Spor maçı, Ziraat Odası’nın 7-4 galip gelmesiyle şampiyon olan takım olarak belirlendi.

Zaman zaman turnuva maçlarını izlemeye gelen Kaymakamımız Mehmet KEKLİK ile Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ın da katılmış olduğu final maçı sonrasında ödül törenine geçildi.

Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve halı saha sorumlusu Ömer DOĞAN’a plaket verildikten sonra Kardelen Pastanesi takımına turnuvanın en centilmen takımı ödülünü Mehmet CANGÜL verdi. Turnuvamızın Gol Kralı İsmail HOZER ödülünü Mal Müdür Vekili Okan ÇETİNKAYA’dan aldı. Turnuva 3.sü Kızılören Apaçi’ye kupa ve ödüllerini İlçe Emniyet Komiser Yardımcısı Ramazan ÖNCÜ, Turnuva 2.si Yüreğil Spor’a kupa ve ödüllerini Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ve şampiyon takım Ziraat Odası’na kupa ve ödüllerini Kaymakamımız Mehmet KEKLİK takdim ettiler.

Ödül töreninden sonra konuşma yapan Kaymakamımız Mehmet KEKLİK, Başkanımız İsmail TAYLAN ve kendi adına turnuvaya katılan tüm takımlara, Hakem Heyetine, İlçe Emniyet Amirliğine, İlçe Sağlık Müdürlüğüne ve turnuva boyunca izlemeye gelen tüm taraftarlara teşekkür etti. Ödül töreni turnuva boyunca hakemlik ve turnuva organizesiyle ilgilenen Nihat ÖZCAN, Mutlu GÜZEL ve Belediye Personelimiz Hasan DURUHAN’a ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.