KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI

Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Dazkırı İlçe Müftülüğünün hazırlamış olduğu Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi. Dazkırı Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Emniyet Amiri Ayhan ÇAM, İlçe Jandarma Komutanı Fedat Kazma, İlçe Müftü Vekili Fatih AKPINAR, Sandıklı İlçe Müftüsü Davut ÇALIŞKAN, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail ŞENOĞUL, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Dazkırı halkı katıldı.

İlçemiz halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program sunucu Vaiz Ramazan KOÇ tarafından arz edildi. Yeşilyurt cami hocası Raşit ALTINDAĞ tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İlçe Müftü Vekili Fatih AKPINAR açılış konuşmasını yapmasının ardından Dazkırı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu ilahi grubundan “bir demet ilahi” dinletisi sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sandıklı Müftüsü Davut ÇALIŞKAN gerçekleştirdi. İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerindenTuğba Büşra DURGUT’un şiir dinletisinin ardından Kutlu Doğum Haftası programı ödül töreniyle birlikte sona erdi.