Mahalle Ve Köy Muhtarları İrtibat Bürosu

Dazkırı Belediyesi ve Muhtarlar arası Danışma toplantısında birlik ve beraberlik içinde organize bir şekilde çalışılmasının ilçemize ve köylerimize fayda sağlayacağı, ayrımcılık ve parçalanma olursa bunun hem bize hem halkımıza zarar vereceğini ; muhtarların daha iyi hizmet verebilmeleri ve halkın sorunlarını daha ivedi bir şekilde çözebilmeleri için mahalle ve köy muhtarlarımıza bir yer tahsis edilerek oraya bir personel de görevlendirilerek işlerin aksatılmadan yapılması sağlanacağını belirten Başkan TAYLAN sözünde durarak 10.07.2015 tarihinde Muhtarlık İrtibat Bürosunu açtı.

Dazkırı Kaymakamı M.Beşir NURSAÇAN, Belediyemiz Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarımızın da katıldığı açılış sonrası belediyemizin düzenlediği iftar yemeğine geçildi. Katılımlarından dolayı tüm mahalle ve köy muhtarlara teşekkür eden Başkan TAYLAN, irtibat bürosunun hayırlı uğurlu olmasını diledi.