MİNİKLERİN KARNE HEYECANI

Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde Karıncalar ve Uğur Böcekleri sınıflarındaki minik öğrenciler karnelerini Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’dan alırken heyecan dolu anlar yaşadılar. Belediye Başkanımız birer birer miniklere karnelerini verdiği törene öğrenci velileri de katıldı.

Başkan TAYLAN; “Bizlere her anlamda olduğu gibi çocuklarınızı ilk eğitimlerinde de güvenip kreşimize gönderdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız bizlerin yarınları ve en büyük miraslarımızdır. Onun için onların eğitimleri bizler için çok önemli olup, istediğiniz her hangi bir şey olduğunda bizlere iletin ki elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışalım. Sizlerin ve çocuklarımızın istekleri bizim için çok kıymetlidir. Bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.