MUHTARLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Mahalle ve Köy muhtarlarımız Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında köy ve mahalle muhtarlarımızla, ilçemizde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN aynı zamanda muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek, çözüm yolları üzerine bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Mahalle ve Köy Muhtarlarımız İlçe Kaymakamımız Gökay İÇEN’i makamında ziyaret ettiler.

Program Belediyemizce düzenlenen Adalet Parkımızda öğle yemeği ile devam etti. Düzenlenen öğle yemeğimiz; İlçe Kaymakamımız Gökay İÇEN, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm.Hüseyin ÖZDOĞAN, İlçe Emniyet Amiri Gökmen GÜL, İlçe Özel İdare Müdürü Yunus KORKMAZ, Mahalle ve Köy Muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Yemek sonrası Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Muhtarlarımızın gününü kutlayarak hediyelerini takdim etti. Ardından program sona erdi.