ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVENLİĞİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ

İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın önderliğinde Güvenli Eğitim, Güvenli Okul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, İlçe Emniyet Amiri Ramazan ÖNCÜ, İlçe Jandarma Komutanı Fedat KAZMA, Halk Eğitim Müdürlüğü, Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Muhtarlar ve Okul Aile Birliği başkanları katıldı.

Güvenli eğitimin güvenli okuldan geçtiği belirten ilçe kaymakamımızın konuşmasının ardından; Başkan TAYLAN, “Şimdiye kadar okullarımıza sorgusuz sualsiz destek verdik. En son olarak Alkim İlk ve Ortaokulu ile İmam Hatip Ortaokulu arasında kalan yolda trafik sıkışıklığını önlemek amacı ile araç park alanı ve araçların hızlı geçişini önlemek için hız kesici kasis yaptık. Çocuklarımızın ve okullarımızın güvenliği açısından her ne gerekiyorsa Dazkırı Belediyesi olarak yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Hiçbir okul müdürümüzü geri çevirmedik sürekli yardımcı olmaya çalıştık şu an da eğer varsa okullarımızın bir eksiği yapmaya hazırız.” dedi.