OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ

Belediyemizin organize ettiği Okul öncesi Şenlik Belediye Düğün Salonu arkasında bulunan Bayramyerinde gerçekleştirildi. Daha önce her okulun bireysel olarak yaptığı organizasyon bu sene geniş kapsamlı olarak bütün anaokulu ve kreşlerin katılımıyla düzenlendi.

Etkinliğe; Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Milli Eğitim Müdürü Murat CEYLAN, Meclis üyeleri, Öğretmenler, Anaokulu öğrencileri ve veliler katılımıyla gerçekleştirildi.

Animatör eşliğinde eğlenen çocuklar, halat çekme yarışması, çuval yarışması ve animasyon yarışmaları yaptılar. Yarışmaların arasında pamuk şeker yapıp dağıtan palyaçolar bir taraftan da çocuklarımızın yüzlerini boyayarak eğlenceli görüntüler oluşturdular. Halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte şişme oyun parkurları, animatör ve palyaçolar eşliğinde çocuklar çok güzel ve keyifli bir gün geçirdiler.