OKUMAK GÜZELDİR

Dazkırı ilçemizde 54. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Abdullah ONARAN ve Dazkırı İlçesini Kalkındırma Derneği Başkanı Kemal ATA Dazkırı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ı ziyaret etti.

Bu yıl Kütüphane Haftası'nın temasının "yeni nesil çocuklar, yeni nesil kütüphaneler" olduğunu aktaran İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Abdullah ONARAN ise hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler hakkında Belediye Başkanımıza bilgi verdi. Kütüphane Haftasının öneminin kitap sevgisinin oluşturulması ve okuma alışkanlığı bilincinin yaygınlaştırılması olduğunu belirten Abdullah ONARAN, yaşam boyu öğrenme için okumanın şart olduğunu ifade etti.

Ziyaretin sonunda İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Abdullah ONARAN ve Dazkırı İlçesini Kalkındırma Derneği Başkanı Kemal ATA ilçe kütüphanemizin yenilenmesi ve okuyuculara hitap edebilecek standartlara ulaştırılmasında verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’a haftanın anısına hediye takdim edildi.