ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZDE SONA DOĞRU

İlçemizde 1998 yılında kurulan fakat faaliyete geçirilemeyen Organize Sanayi Bölgemizde son iki yıldır Belediyemiz ve Özel İdaremizce yapılan girişimler sonucunda sona yaklaşıldı.

İlk kurulduğunda Dokuma, Konfeksiyon ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olarak kurulan fakat şuan farklı sektörlerden de gelen talepler üzerine Karma Organize Sanayi Bölgesi olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı. Şuan Vehbi KOÇ sanayi bölgemizde mevcutta bulunan sanayi kuruluşlarının da bu alana dahil edilmesi işlemi de büyük bir hızla devam etmekte olup son aşamaya gelinmiştir.

Organize Sanayi Bölgemiz tamamlandığında 4. Bölgeden 5. Bölgeye yükselecektir ve ilçemize yeni sanayi kuruluşlarımız kurularak ilçemizin büyümesine hız katacaktır.

Yapılan yönetim kurulu toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet DOĞAN, İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan DEMİR, İlçe Özel İdare Müdürü Yunus KORKMAZ ve Şehir Plancısı F.Gamze KILINÇ katıldı.