PAZARYERİMİZ ÖNLEMLERE UYGUN BİR ŞEKİLDE KURULDU

Dün akşam Bilim Kurulunun tavsiyesi üzerine alınan kararlar gereği pazar yerlerine ve marketlere maskesiz girmek yasaklanmış ve 20 yaş altındaki vatandaşlarımızın sokağa çıkması kısınlanmıştır. Bizde hemşehrilerimizin alınan kararlara hazırlıksız yakalanacağını düşünerek kısa zamanda 2000’er tane maske ve eldiven tedarik ederek pazarımızın giriş çıkış noktalarında hemşehrilerimize ve pazar esnafımıza dağıttık. Ayrıca ilçemize gıda satışına gelen pazar esnafımız ile birlikte pazara alış-verişe gelen bütün hemşehrilerimizin ateş ölçümünü yaptık. Dün pazarımızda ki uygulamaları hemşehrilerimize duyurmuştuk. Her zaman ki gibi duyarlı olan hemşehrilerimle ilçe kaymakamlığımız, emniyet amirliğimiz ve jandarma komutanlığımıza destekleri için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum...
#ÖnceSağlık
#EvdeKalDazkırım