Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi Açılışı

İlçemiz büyüdükçe gelişmeye devam ediyor. Pekdemir Çiftliğinin 89. Alışveriş Merkezi ilçemize açılmış bulunmaktadır. Açılış konuşmasında Başkanımız, İlçemizde marketlerin çoğalmasıyla oluşacak olan tatlı rekabetten, halkımızın kârlı çıkacağı için mutlu olduğunu belirtirken; aynı zamanda ilçemize yatırım yapan herkesin yanında olacağını belirten Başkan TAYLAN, Afyonkarahisar bölgesindeki ilk şubelerini ilçemize kurmalarındaki gösterdikleri özveriden dolayı Pekdemir ailesine de teşekkürlerini ileterek açılış kurdelasını, İlçemiz Kaymakamı M.Beşir NURSAÇAN, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan GÖNÜLLÜ ve Pekdemir Çiftliği yönetim kurulu başkanı Cemal Pekdemir ile keserek açılışı gerçekleştirilmiştir.