TEDES Toplantısı Yapıldı

İlçemize kurulması planlanan Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (TEDES) ile ilgili İlçe Kaymakamlık Makamı’nda toplantı yapıldı.Yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Muhammed Beşir NURSAÇAN, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Emniyet Amir Vekili Hasan AVCI ve İlçe Emniyet Trafik Tescil Büro Amirliği Polis Memuru Mehmet CANGÜL katıldı. Yapılan toplantıda ilçemizin muhtelif yerlerine monte edilecek olan kameralar yani Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri hakkında istişare ve bilgi alışverişinde bulunuldu.Alınan bilgiye göre, kurulması planlanan kamera sistemleri ile asayiş, plaka takip sistemi, kırmızı ışık ihlali, hız kontrolü gibi bu sistemin birçok farklı alanda hizmet vereceği öğrenildi. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Kurulumu yapılacak olan bu sistemle ilçemizin daha güvenli bir yer olacağını belirtti.