TEOG BİRİNCİLERİNE ÖDÜL

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ve Alkim Alkali Kimya A.Ş İşletme Müdür’ü Ünal ARIK 26 ve 27 Nisan tarihlerinde yapılan Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında bütün soruların tamamını doğru yaparak Türkiye birincisi olan Alkim Ortaokulu öğrencileri Beyza Nur GÜÇLÜ, Osman Sencer EKİZ, Seda ÜNAVCI ve İlk ona giren öğrencilerimiz Beyza GÜLTEKİN, Eda ÜNAVCI, Gülşen ÇÖVÜT, Esra UYSAL, Sude BAĞCI, Büşra KOÇYİĞİT ve Habibe DOĞAN’ın başarılarını tebrik ederek, Belediyemiz ve Alkim Alkali Kimya A.Ş adına ödüllendirdiler.

Başkan TAYLAN; “Alkim Alkali Kimya A.Ş’nin değerli Müdürü, Alkim Ortaokulu Müdür, kıymetli veliler, sevgili öğrenciler hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Eğitim ve Öğretim için elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Eğitime vermiş olduğumuz önemden dolayı okullarımızın fiziki yapısını ve ihtiyaçlarını elimizden geldiği kadar güzelleştiriyoruz ve buna devam edeceğiz. Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında bütün soruları doğru yaparak Türkiye Birincisi olan üç öğrencimizi tebrik ediyor, siz değerli öğrencilerimize de örnek olmasını temenni ediyor, Eğitim ve Öğretim hayatında hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

Dereceye giren öğrencilere Alkim Alkali Kimya A.Ş Onursal Başkanı Cihat KORA adına Alkim Alkali Kimya A.Ş İşletme Müdürü Ünal ARIK ve Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ödüllerini vererek Eğitim ve Öğretim hayatında başarılarının devamını dilediler.