YAŞAM HER YAŞTA GÜZELDİR

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle 19 Mart Salı günü Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakımevimizin organize ettiği yaşlılarımız için kahvaltı Dazkırı Belediyesi Adalet Parkımızda düzenlendi.

Düzenlenen bu kahvaltıya Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Belediye Meclis Üyelerimiz Naciye İPEK ve M. Ege TOKER ALTIOK, Kreş öğrencilerimizin dedeleri ve nineleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, ”Bizi bu günlere hazırlayan büyüklerimize minnettarız. Geçmişle gelecek arasında ki en önemli köprü olan yaşlılarımızın deneyimleri ve tecrübeleri her zaman bizlere yol göstermiştir. Hayatımıza anlam katan büyüklerimize sahip çıkalım. Unutmayalım ki; büyüklerine saygı gösteren bir toplumun geleceği de aydınlık olur. Belediye Başkanlığımın ilk döneminde en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız için belediyemiz kreşini ilçemize kazandırdık. Önümüzdeki dönemde de büyüklerimiz için evde bakım hizmetleri ve huzurevini ilçemize kazandıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Yaşlılar Haftasını kutluyor, hepinizin ellerinden öpüyorum.” dedi.

Kahvaltı sonrasında kreşimiz öğrencileri Adalet Parkımızdaki oyun alanlarında keyifli vakit geçirdi.